..BD...ELECTRO...SERVICE

 

Calitate Operativitate Competitivitate Profesionalism

Despre noi

Satisfacerea nevoilor clientilor prin furnizarea celei mai largi game de servicii si produse din domeniul instalatiilor electrice este prioritatea nostra nr 1.

VIDEOINTERFOANE

Sa auzi cine e la intrare e bine, sa vezi e cel mai sigur. Dupa 20 de ani de interfon audio ELECTRA, este momentul trecerii la o alta etapa: VIDEOINTERFONUL. Videointerfonul aduce acel plus de siguranta, intimitate si confort fata de interfonul audio: IMAGINEA, care spune mai mult decat o mie de cuvinte.
Noua gama de videointerfoane de la ELECTRA aduce beneficii suplimentare utilizatorilor: mai multa siguranta, mai mult confort, la preturi fara concurenta.

Posturi

interioare video

Din interiorul caminului tau, poti avea in orice moment o vedere clara asupra intrarii. Videointerfonul aduce acel plus de siguranta, intimitate si confort fata de interfonul audio: IMAGINEA, care spune mai mult decat o mie de cuvinte. Noua generatie de posturi interioare video ELECTRA (TOUCH LINE) este cea mai buna alternativa de a trece de la clasicul interfon audio la cel mai modern videointerfon: display LCD color, tastatura tip TOUCH, tehnologie GLASS, hands-free.

Panouri

exterioare video

Sa auzi cine e la intrare e bine, sa vezi e cel mai sigur. Panourile exterioare cu camera video incorporata de la ELECTRA ofera beneficii incontestabile, atat in ceea ce priveste siguranta caminului tau, cat si confortul de a nu intreba de fiecare data „Cine-i ?”.
Panourile exterioare video ELECTRA sunt o imbinare armonioasa a celor mai importante functiuni pe care trebuie sa le aiba interfonul de la intrare: camera video color, display electronic pentru lista locatarilor si mesaje sau modul afisare adresa si numar, tastatura iluminata, acces controlat pe baza de tag de proximitate, carcasa din inox.

Configurator

instalatii

videointerfon

Indiferent daca locuiesti la bloc sau la casa, ELECTRA are videointerfonul potrivit nevoilor tale. Produsele ELECTRA sunt foarte flexibile, adaptandu-se usor la orice situatie particulara.c

 

INTERFOANE

Siguranta caminului tau este astazi o prioritate, iar controlul accesului este primul pas in acest sens. Interfonul ELECTRA pune o prima bariera in calea persoanelor straine si iti da posibilitatea sa alegi cine intra si cine nu intra in scara blocului sau in curtea casei in care locuiesti. Interfonul ELECTRA inseamna si confort: mai multa liniste, mai curat pe casa scarii.
Interfonul ELECTRA este INTERFONUL prin definitie in Romania. In cei 20 de ani de activitate, am adus interfoane in casele a milioane de romani, oferindu-le siguranta si confort.
De la primul interfon ELECTRA si pana in prezent, am imbunatatit in permanenta design-ul si functiunile. Gama actuala de interfoane marca ELECTRA este moderna, eleganta si usor de upgradat cu video.

Posturi

interioare audio

Suna, raspunzi, auzi cine te cauta, dai acces sau nu.
Din interiorul caminului tau, comunici cu intrarea si controlezi accesul in scara blocului sau in curtea casei in care locuiesti.
Noua generatie de posturi interioare audio ELECTRA (TOUCH LINE) ofera in continuare aceleasi beneficii cu care esti obisnuit, transpuse in practica prin cele mai moderne tehnologii: tastatura tip TOUCH, tehnologie GLASS, hands-free.

Panouri

exterioare audio

Siguranta caminului tau este astazi o prioritate, iar controlul accesului este primul pas in acest sens. Interfonul ELECTRA intampina vizitatorii intr-un mod prietenesc, dar ferm, obligandu-i sa ceara permisiunea de a intra.
Panourile exterioare audio ELECTRA sunt o imbinare armonioasa a celor mai importante functiuni pe care trebuie sa le aiba interfonul de la intrare: display electronic pentru lista locatarilor si mesaje sau modul afisare adresa si numar, tastatura iluminata, acces controlat pe baza de tag de proximitate, carcasa din inox.

Configurator

instalatii interfon

Indiferent daca locuiesti la bloc sau la casa, ELECTRA are interfonul potrivit nevoilor tale. Produsele ELECTRA sunt foarte flexibile, adaptandu-se usor la orice situatie particulara.


Pretul montarii unui interfon variaza de la un bloc la altul, in functie de numarul de apartamente pe o scara.

Vom asigura garantia sistemului pe o perioada  24 luni .

Pentru  orice alta informatie va rugam sa ne contactati la nr. de telefoane mentionate la sectiunea "Contact".

 

Certificari

Proiectare, executare si intretinere instalatii electrice de joasa tensiune, sisteme de alarmare si control acces.

Proiectare, executare si intretinere instalatii electrice de joasa tensiune, sisteme de alarmare si control acces.

 

conformitate IQNet pentru :

sistem de management al calitatii

sistem de management de mediu