.

 

..BD...ELECTRO...SERVICE

 

Calitate Operativitate Competitivitate Profesionalism

Despre noi

Satisfacerea nevoilor clientilor prin furnizarea celei mai largi game de servicii si produse din domeniul instalatiilor electrice este prioritatea nostra nr 1.

AUTOMATIZARI

Portile, usile de intrare automate aigura un confort maxim, caracterizandu-se prin rezistenta sporita la efractie, durata de viata si stabilitate in timp.

Automatizarile confera o inchidere si deschidere silentioasa, fiind prevazute si cu un sistem de deblocare in cazul intreruperii curentului electric.

Reductorul folosit in toate cazurile este inchis ermetic si contine un ulei special sub presiune care nu trebuie schimbat astfel aceste sisteme nu necesita niciun fel de intretinere.

Sistemele de automatizare a portilor si usilor de garaj utilizate de compania noastra fac parte din gama profesionala in domeniu.
Automatizarile elimina complet efortul uman la deschiderea unei porti; permit sau restrictioneaza accesul, in special al autovehiculelor. Tot ceea trebuie  facut este sa apasati un buton pe telecomanda.

Sistemul de automatizare a portii contine:

 • unul sau doua motoare,
 • unitatea de comanda,
 • 2 telecomenzi tricanal,
 • otocelule (pentru a preveni lovirea masinii in timpul actionarii portii),
 • antena radio,
 • lampa de control.


 • Motoarele si componentele sistemelor de automatizare sunt disponibile intro gama larga de modele si domenii de utilizare.
  Specialistii nostri va vor ajuta sa alegeti sistemul care se potriveste cel mai bine portii dumneavoastra. Pentru orice tip de poarta (batanta sau glisanta), de uz industrial sau rezidential, indiferent cat de mare sau de grea este, avem o solutie profesionista.

  Pentru stabilirea variantei optime se tine cont de: modelul constructiv al portii, dimensiunile si greutatea acesteia, particularitati constructive, intensitatea traficului, considerente de ordin estetic.

  Certificari

  Proiectare, executare si intretinere instalatii electrice de joasa tensiune, sisteme de alarmare si control acces.

  Proiectare, executare si intretinere instalatii electrice de joasa tensiune, sisteme de alarmare si control acces.

   

  conformitate IQNet pentru :

  sistem de management al calitatii

  sistem de management de mediu